Heritage Ballroom
×

Termeni si conditii de utilizare website

Vă mulţumim pentru utilizarea produselor şi a serviciilor noastre (numite mai departe generic “Produsele”). Prin utilizarea Produselor noastre, sunteţi de acord in mod expres cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Utilizarea produselor noastre
Trebuie să respectaţi toate politicile puse la dispoziţie în cadrul produselor. Nu utilizaţi produsele în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercaţi să accesaţi produsele în alt mod decât prin interfaţa şi prin instrucţiunile oferite de Heritage Ballroom . Puteţi utiliza produsele numai conform legii, inclusiv conform legilor şi reglementărilor aplicabile pentru controlul exporturilor şi al reexporturilor. Putem întrerupe sau înceta furnizarea produselor către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi condiţiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător. Utilizarea produselor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul produselor noastre, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege. Prezenţii Termeni şi condiţii nu vă acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul produselor. Nu eliminaţi, nu ascundeţi şi nu modificaţi nicio menţiune legală afişată în cadrul sau împreună cu produsele. Produsele noastre pot afisa un anumit conţinut care nu aparţine Heritage Ballroom . Responsabilitatea pentru acest conţinut revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie. Putem examina conţinutul pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre şi putem elimina sau refuza să afişăm conţinutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conţinutul; prin urmare, nu presupuneţi că îl examinăm. În ceea ce priveşte utilizarea produselor de către dvs., putem să vă trimitem anunţuri privind serviciile, mesaje administrative şi alte informaţii. Puteţi renunţa la unele dintre aceste comunicări. Unele dintre produsele noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizați aceste produse într-un mod care vă distrage atenția și vă împiedică să respectați legislația rutieră și de siguranță. Nu toate serviciile noastre sunt gratuite. Prin utilizarea unora dintre serviciile noastre sunteti de acord cu posibilitatea efectuarii unei platii catre heritage ballroom conform listei de comisioane si preturi.

Contul dvs. www.heritageballroom.ro
Pentru a utiliza unele dintre produse, poate fi necesar un Cont www.heritageballroom.ro (numit mai departe generic “Cont”). Puteţi să vă creaţi propriul Cont sau acesta vă poate fi atribuit de un administrator. Dacă utilizaţi un Cont atribuit de un administrator, se pot aplica Termeni şi condiţii diferite sau suplimentare, iar administratorul poate avea dreptul să vă acceseze sau să vă dezactiveze contul. Pentru a vă proteja Contul, păstrați parola confidențială. Purtați întreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc în sau prin intermediul Contului. Încercați să nu reutilizați parola Contului pentru aplicații terță parte. Dacă aflați despre orice utilizare neautorizată a parolei sau a Contului, este responsabilitatea dvs. sa ne informati despre aceasta.

Protejarea confidenţialităţii şi a drepturilor de autor
Politicile de confidenţialitate heritage ballroom explică modul în care tratăm datele dvs. cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi produsele noastre. Prin utilizarea produselor noastre, sunteţi de acord că heritage ballroom poate să utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate. Răspundem notificărilor cu privire la posibilele încălcări ale drepturilor de autor şi desfiinţăm conturile sau blocam accesul utilizatorilor care încalcă în mod repetat drepturile de autor, conform prevederilor legale. Oferim informaţii care ajută proprietarii drepturilor de autor să îşi gestioneze proprietatea intelectuală online. În cazul în care consideraţi că vă sunt încălcate drepturile de autor şi doriţi să ne înştiinţaţi, puteţi să ne contactaţi. Materialele prezentate in cadrul website-ului www.heritageballroom.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea heritage ballroom sau a partenerilor săi din acest proiect, dupa caz, şi sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca şi alte drepturi de proprietate intelectuală.

Modificarea şi încetarea furnizării produselor
Modificăm şi îmbunătăţim în mod constant produsele. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcţionalităţi ori funcţii; de asemenea, putem să suspendăm sau să întrerupem complet furnizarea unui produs. Puteţi să renunţaţi oricând la utilizarea produselor noastre, însă ne va părea rău să nu mai colaborăm cu dvs. De asemenea, heritage ballroom poate întrerupe furnizarea produselor către dvs. sau poate adăuga ori stabili în orice moment noi limite pentru produselor respective. Considerăm că dvs. sunteţi proprietarul propriilor date, iar păstrarea accesului la datele respective este un lucru important. Dacă întrerupem furnizarea unui produs, în situaţiile când acest lucru este posibil în mod rezonabil, vă vom notifica în prealabil şi în mod rezonabil şi vă vom oferi posibilitatea de a prelua informaţiile din cadrul respectivului produs.

Garanţii şi declinarea responsabilităţii
Furnizăm produse la un nivel de aptitudine şi atenţie rezonabil din punct de vedere comercial şi sperăm că vă va face plăcere să le utilizaţi. Dar, există anumite lucruri pe care nu le putem promite în legătură cu produsele. Cu excepţia prevederilor explicite din prezenţii Termeni şi condiţii, heritage ballroom şi furnizorii sau distribuitorii săi nu fac nicio promisiune specială în legătură cu produsele.

Răspunderea pentru produsele noastre
În măsura permisă de lege, Heritage Ballroom , furnizorii şi distribuitorii săi nu vor fi răspunzători pentru pierderile de profituri, venituri sau date, pentru pierderile financiare sau pentru daunele indirecte, speciale, subsecvente, exemplare sau punitive. În limitele permise de lege, răspunderea totală a companiei Heritage Ballroom , a furnizorilor şi a distribuitorilor săi pentru orice reclamaţii în baza prezenţilor Termeni şi condiţii, inclusiv pentru toate garanţiile implicite, se limitează la suma pe care ne-aţi plătit-o pentru utilizarea produselor (sau, la alegerea noastră, se limitează la a vă furniza din nou produsele). Heritage Ballroom , furnizorii şi distribuitorii săi nu vor fi în niciun caz responsabili pentru nici o pierdere sau pagubă care nu poate fi prevăzută în mod rezonabil. Recunoaştem că, în unele ţări, este posibil să aveţi drepturi legale în calitate de consumator. Dacă utilizaţi produsele în scop personal, atunci nici o prevedere a prezenţilor Termeni şi condiţii nu limitează drepturile legale ale consumatorilor, la care nu se poate renunţa prin contract. Site-ul www.heritageballroom.ro este un site cu continut informativ. heritage ballroom si partenerii nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. heritage ballroom si partenerii nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru heritage ballroom si partenerii acesteia. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea heritage ballroom si partenerii acesteia. heritage ballroom si partenerii acestuia nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana / entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.heritageballroom.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. heritage ballroom nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile oferite de Partenerii acesteia si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Utilizarea produselor noastre pentru afaceri
Dacă utilizaţi produsele noastre în numele unei companii, compania respectivă acceptă prezenţii Termeni şi condiţii. Compania respectivă va apăra şi va despăgubi Heritage Ballroom , afiliaţii, funcţionarii, agenţii şi angajaţii acesteia împotriva oricăror pretenţii, procese sau acţiuni rezultate din sau în legătură cu utilizarea produselor sau cu încălcarea prezenţilor Termeni şi condiţii, inclusiv toate răspunderile sau cheltuielile rezultate din pretenţiile, pierderile, daunele, procesele, penalizările, costurile de judecată şi onorariile avocaţilor.

Despre prezenţii Termeni şi condiţii
Putem să modificăm prezenţii Termeni şi condiţii care se aplică unui produs/serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislaţiei sau al produselor noastre. Consultaţi periodic Termenii şi condiţiile. Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor şi condiţiilor suplimentare în cadrul produsului în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termen de minimum paisprezece zile după postare. Totuşi, modificările aferente funcţiilor noi ale unui produs şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor aferente unui produs, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea produsului respectiv. Prezenţii Termeni şi condiţii reglementează relaţia dintre heritage ballroom şi dvs. Aceştia nu creează niciun fel de drepturi pentru terţi beneficiari. Dacă nu respectaţi prezenţii Termeni şi condiţii şi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunţăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor). Dacă anumiţi termeni şi anumite condiţii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi condiţiilor. În unele ţări, instanţele nu aplică legislaţia din Romania în anumite tipuri de litigii. Dacă aveţi domiciliul într-una din aceste ţări, în cazurile în care legislaţia din Romania este exclusă, în litigiile asociate cu prezenţii Termeni şi condiţii se aplică legislaţia ţării dvs. În caz contrar, în cazul litigiilor survenite din sau asociate cu prezenţii Termeni şi condiţii sau cu Serviciile, sunteţi de acord să se aplice legislaţia din Romania cu excepţia reglementărilor din Romania cu privire la alegerea legii. În mod similar, dacă instanţele din ţara dvs. nu vă permit să fiţi de acord cu jurisdicţia instanţelor din, Romania, în cazul litigiilor în legătură cu prezenţii Termeni şi condiţii se aplică jurisdicţia şi legislaţia locală. În caz contrar, toate pretenţiile rezultate din sau în legătură cu prezenţii Termeni şi condiţii sau cu Serviciile vor fi judecate exclusiv de instanţele din Romania, iar dvs. şi heritage ballroom sunteţi de acord cu jurisdicţia personală a respectivelor instanţe. Pentru informaţii despre modul în care puteţi să contactaţi Heritage Ballroom , accesaţi pagina noastră de contact.